Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги, кажете ако има някакви тънкости със свалянето и слагането на картера, преди да съм го почнал ... иначе е ясно, че чука ше играе главна роля в "ремонта"
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Eeeeeeeeee Добрееее бе тя направо бонбон.Тоз път си уцелил джакпота Крис,с тая 33-ка,един картер само щом е.....направо медец,само тоз път я пази от Мерцедеси или поне направи едно каско
      УСПЕХ!!!
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• Давай с чука смело,но все пак я нагрей тая ламарина.Може и да не изметне,но по-добре е да не рискуваш.Лично аз ще я подкарам и без нагряване.Но избора си е твой
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Колега, с чука смело ама картерите са от много смотан материал, не знам каква сплав е но се пука лесно,прав си за нагряването, но все пак ми се струва, че няма да е зле да се използва и дорник от по-мек материал, а не да се хлацка направо с чука по картера.
          Успех с начинанието и поздрави за 33'ката Крис, следя темата още от старата ти, но рядко пиша. Надявам се този път всичко да е на ред.
          alfa romeo sprint 1984

Comment

• Честито, много е хубава!!! Със здраве да си я юркаш и много безаварийни километри
            sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Особени тънкости няма.Сваляш пръчката за мсзлото,изпускателните тръби,капачето на съединителя и отвиваш картера.Маслото си го източил.Картера излиза с едно завъртане,за да може да излезе цедката на маслената помпа.Това е!После с Чука.Не му се притеснявай особенно.От стоманена ламарина е.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Честито, просто страхотна придобивка... точно това което искаше
                С здраве и мерак да си я караш!
                И този път по-умната
                Now: 156 2.5 V6 24V
                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Особени тънкости няма.Сваляш пръчката за мсзлото,изпускателните тръби,капачето на съединителя и отвиваш картера.Маслото си го източил.Картера излиза с едно завъртане,за да може да излезе цедката на маслената помпа.Това е!После с Чука.Не му се притеснявай особенно.От стоманена ламарина е.
                  Празнувах снощи ... неска нищо не свърших. Остава за следващата седмица ... до тогава няколко снимки
                  Attached Files
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                    Празнувах снощи ... неска нищо не свърших. Остава за следващата седмица ... до тогава няколко снимки
                    Да нещо месингово ако намериш най-добре,муай върху негоИначе пак казвам колата е старшна,само тея джанти не ме кефят ма ич
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• може да го занесеш на тенекеджия да ти го изправи както трябва. а като го свалиш си огледай двигателя и маслената в какво състояние са и нова гарнитурка задължително. на колекторите също им сложи нови гарнитури да не се чудиш после що пърди.
                      точка

Comment

• пфф ... една дебела овца с дебел джип ми свали предната броня на паркинга преди 15 минути ... последва класическа гонитба и 100 лева в хазната на бедния алфаджия
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Хаха ей Крис хич не те слуша главата тебе ! Добе че клараш алфа ,че ако беше някоя по скъпа не ми се мисли направо !
                          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                            Хаха ей Крис хич не те слуша главата тебе ! Добе че клараш алфа ,че ако беше някоя по скъпа не ми се мисли направо !
                            По скоро май не му върви с 33-ките ама пуста и краста
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Малко са 100 повече трябвало да искаш
                              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                                Хаха ей Крис хич не те слуша главата тебе ! Добе че клараш алфа ,че ако беше някоя по скъпа не ми се мисли направо !
                                К'во не ме слуша мене главата, че ходя да си декларирам колата в данъчното и разни дърти курабий ми осират колата? Че ако беше Пасата примерно немаше да ми дреме толкова, ама 33-ката ...

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                                Малко са 100 повече трябвало да искаш
                                При положение, че за 5 секунди наместих бронята не виждам колко още да й бях искал. Леко е пукнат мигача ... за другото не ме е яд.
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X