If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги, кажете ако има някакви тънкости със свалянето и слагането на картера, преди да съм го почнал ... иначе е ясно, че чука ше играе главна роля в "ремонта"
Eeeeeeeeee Добрееее бе тя направо бонбон.Тоз път си уцелил джакпота Крис,с тая 33-ка,един картер само щом е.....направо медец,само тоз път я пази от Мерцедеси или поне направи едно каско
УСПЕХ!!!
Давай с чука смело,но все пак я нагрей тая ламарина.Може и да не изметне,но по-добре е да не рискуваш.Лично аз ще я подкарам и без нагряване.Но избора си е твой
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Колега, с чука смело ама картерите са от много смотан материал, не знам каква сплав е но се пука лесно,прав си за нагряването, но все пак ми се струва, че няма да е зле да се използва и дорник от по-мек материал, а не да се хлацка направо с чука по картера.
Успех с начинанието и поздрави за 33'ката Крис, следя темата още от старата ти, но рядко пиша. Надявам се този път всичко да е на ред.
Особени тънкости няма.Сваляш пръчката за мсзлото,изпускателните тръби,капачето на съединителя и отвиваш картера.Маслото си го източил.Картера излиза с едно завъртане,за да може да излезе цедката на маслената помпа.Това е!После с Чука.Не му се притеснявай особенно.От стоманена ламарина е.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Особени тънкости няма.Сваляш пръчката за мсзлото,изпускателните тръби,капачето на съединителя и отвиваш картера.Маслото си го източил.Картера излиза с едно завъртане,за да може да излезе цедката на маслената помпа.Това е!После с Чука.Не му се притеснявай особенно.От стоманена ламарина е.
Празнувах снощи ... неска нищо не свърших. Остава за следващата седмица ... до тогава няколко снимки
може да го занесеш на тенекеджия да ти го изправи както трябва. а като го свалиш си огледай двигателя и маслената в какво състояние са и нова гарнитурка задължително. на колекторите също им сложи нови гарнитури да не се чудиш после що пърди.
пфф ... една дебела овца с дебел джип ми свали предната броня на паркинга преди 15 минути ... последва класическа гонитба и 100 лева в хазната на бедния алфаджия
Хаха ей Крис хич не те слуша главата тебе ! Добе че клараш алфа ,че ако беше някоя по скъпа не ми се мисли направо !
По скоро май не му върви с 33-ките ама пуста и краста
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Хаха ей Крис хич не те слуша главата тебе ! Добе че клараш алфа ,че ако беше някоя по скъпа не ми се мисли направо !
К'во не ме слуша мене главата, че ходя да си декларирам колата в данъчното и разни дърти курабий ми осират колата? Че ако беше Пасата примерно немаше да ми дреме толкова, ама 33-ката ...
Comment